Μπήκε ο Μάιος και το καλοκαίρι πλησιάζει και σαν άνθρωπος της τελευταίας στιγμής προσπαθώ τώώώώώρα να κάνω κάτι για να εξαφανίσω την κυτταρίτιδα!

Τι κι αν ορκιζόμουν στα αυθεντικά αρώματα,τι κι αν διαφωνούσα με όποιον μου έλεγε πώς υπάρχουν πολύ ωραία αρώματα τύπου (έτσι τις λέμε τώρα τις απομιμήσεις) που κοστίζουν πολύ λιγότερο από τα αυθεντικά; Είχα βέβαια και το δίκιο μου γιατί παραδέξου ότι κι εσύ έχεις μυρίσει πολλά πολλά άθλια αρώματα τύπου μέχρι να βρεις το σωστό!

Σήμερα θα σου μιλήσω για το Κορεάτικο brand "Holika Holika" που παντού το έβλεπα αλλά δεν είχα την τύχη να δοκιμάσω! Μέχρι που ανακάλυψα το online κατάστημα "Beautygeeks" .

Την αγάπη μου για τα χειροποίητα φυσικά καλλυντικά δεν μπορώ με τίποτα να την κρύψω! Σήμερα θα σας μιλήσω για την μικρή επιχείρηση "Samovar Natural Cosmetics" που ξεκίνησε την πορεία της τον Οκτώβριο του 2013 στην Πάτρα!

Πόσο ωραίο είναι να γνωρίζεις νέους ανθρώπους που λατρεύουν αυτό που κάνουν; Ανθρώπους που πραγματικά χαίρονται να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη (βλέπε εμένα!!) ! Κάτι τέτοιο συνέβη μόλις ήρθα σε επαφή με το φαρμακείο Pharmaqueen και τη φαρμακοποιό Στεφανία Μπιτοπούλου !

© 2017 Simple lovely things.
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!